Για το restart ο Ολυμπιακός απόψε στο Europa League

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 11:20
UPD:12:05
Eurokinissi Sports/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
A- A A+

Μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο (2-0), ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο Europa League, όπου απόψε (22:00) θα υποδεχθεί την Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου της διοργάνωσης. 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στην Ευρώπη για φέτος, ξεκίνησε την πορεία του με δύο ήττες από Ναντ (1-2) και Φράιμπουργκ (1-3), οπότε περιορίζεται στην τελευταία θέση του ομίλου του.

Ουσιαστικά, για τον Ολυμπιακό είναι η προσπάθεια εκκίνησης στην παρούσα φάση, αφού ακόμη και μια ισοπαλία θα δυσχεράνει την προσπάθειά του να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά το νέο έτος.  

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ Γκονζάλεθ, έδωσε σύνθημα νίκης από τη συνέντευξη Τύπου, επισημαίνοντας ότι ο αγώνας είναι δίχως αύριο για την ομάδα του. 

«Τα προβλήματά μας δεν σταματάνε με τη νίκη και το καλό ματς που κάναμε με τον Ατρόμητο. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε», υπογράμμισε ο παλαίμαχος θρυλικός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για να καταδείξει τη σημασία της συνάντησης, ο Μίτσελ είπε ότι «θα είναι σαν να παίζουμε με τη Γιουβέντους ή την Ατλέτικο. Θα είναι μία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως παίζαμε με αυτές τις ομάδες»

Ακόμη πάντως κι αν το όνομα του αντίπαλου δεν προκαλεί… δέος, «υπάρχει σεβασμός για τον οποιονδήποτε αντίπαλο, η Καραμπάγκ είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει προπονητή με πρεστίζ κι εμπειρία στην Ευρώπη».

Στην αποστολή της πειραϊκής ομάδας μετέχουν ο Μαρσέλο, Ουί-Τζο και Πασχαλάκης, όχι όμως ο Μπα και οι επίσης τραυματίες Ελ Αραμπί, Ρέτσος και Βατσλίκ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι:

Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπ. Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις