Γκρίλις: Ο Χάαλαντ δεν είναι άνθρωπος

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 09:39
UPD:10:46
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο παραμιλά με τις απίθανες επιδόσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός της Σίτι σκόραρε δύο φορές στο 5-0 επί της Κοπεγχάγης και έφτασε τα 19 γκολ σε 11 συμμετοχές στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, ο συμπαίκτης του Τζακ Γκρίλις αφού αρχικά του έβγαλε το καπέλο, στην συνέχεια αποκάλυψε πως άκουσε τον τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης να λέει πως ''δεν είναι άνθρωπος'', θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την απόγνωσή του για όσα έκανε ξανά ο Χάαλαντ πάνω στο χορτάρι.

''Είναι απίστευτο, δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου κάποιον σαν τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Στο πρώτο ή στο δεύτερο γκολ που έβαλε θυμάμαι ότι γελούσα γιατί δεν μπορούσα να εξηγήσω πώς είναι πάντα εκεί και τελειώνει τις φάσεις. Είναι απόλαυση να παίζεις δίπλα του'' είπε αρχικά ο Γκρίλις και συνέχισε:

''Όταν γύριζα προς την περιοχή μου μετά από κάποιο γκολ μας στο πρώτο μέρος άκουσα τον τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης να μου λέει για τον Χάαλαντ πως δεν είναι άνθρωπος. Είναι απίστευτος και χαίρομαι που παίζω μαζί του''.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις