Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται καταγγελία στην UEFA για τη διαιτησία με την Ίντερ

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 12:25
UPD:12:28
REUTERS/DANIELE MASCOLO

Inter Milan v FC Barcelona - San Siro, Milan, Italy - October 4, 2022 FC Barcelona's Pedri celebrates scoring their first goal before it was later disallowed 

A- A A+

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει «καταπιεί» ακόμη τη διαιτησία του χθεσινοβραδινού αγώνα με την Ίντερ και, σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει καταγγελία στην UEFA.

Οι «Μπλαουγκράνα» αμφισβητούν την κρίση του Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς διαφορά στην κρίση μεταξύ του γκολ που ακυρώθηκε από τον Πέδρι για ένα άγγιγμα της μπάλας με το χέρι του Ανσού Φάτι και του μη καταλογισμού πέναλτι στο τέλος για μια ανάλογη περίπτωση αλλά στην απέναντι περιοχή, αυτή τη φορά από τον Ντάμφρις.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα υπάρχει πάνω απ' όλα ο VAR Πολ Φαν Μπέκελ, ο οποίος είχε ήδη οριστεί στον προηγούμενο αγώνα του Champions League με την Μπάγερν, στον οποίο η ομάδα του Τσάβι παραπονέθηκε για την αβλεψία του να «δει» το πέναλτι σε μκια φάση με τον Ντεμπελέ.

«Είμαι εξοργισμένος με τη διαιτησία. Ήθελα να μιλήσω με τον διαιτητή και να τον ρωτήσω γιατί δεν σφύριξε, θα έπρεπε να έρθει εδώ να εξηγήσει. Είμαι έξαλλος, είναι αδικία και δεν έχει νόημα. Τώρα μας λείπουν τρεις τελικοί για να παίξουμε, χάσαμε ήδη στο Μόναχο και ξεκινάμε ξανά», σχολίασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου.

«Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, πέρα ​​από τις αποφάσεις των διαιτητών. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά το πρώτο ημίχρονο η απόδοσή μας δεν ήταν επιπέδου Champions League», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε ο Τσάβι: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την Ίντερ στη Βαρκελώνη και θα είναι τελικός. Σήμερα κάναμε ένα λάθος, τα επόμενα ματς θα είναι ζωτικής σημασίας. Πρέπει να κριτικάρουμε το πρώτο ημίχρονο».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις