Ο Ράφα Μπενίτεθ πλησιάζει στη Νότιγχαμ

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 23:48
UPD:05/10/2022 01:24
EPA/CESARE ABBATE

Ο προπονητής της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ.

epa03818343 Napoli's coach Rafa Benitez during the friendly soccer match SSC Napoli vs SL Benfica at San Paolo stadium in Naples, Italy, 09 August 2013.

A- A A+

Η πολύ επισφαλής κατάσταση της νεοπροαχθείσας στην Premier League Νότιγχαμ Φόρεστ (20ή στη βαθμολογία) είναι καλός λόγος για να αναγκάσει τη διοίκηση των «Κόκκινων» να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Ράφαελ Μπενίτεθ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Στιβ Κούπερ στον πάγκο της Νότιγχαμ. Ο έμπειρος 62χρονος Ισπανός θα χαιρόταν να επιστρέψει σε έναν αγγλικό πάγκο, μετά από εκείνους των Τσέλσι, Λίβερπουλ και Έβερτον.

Περισσότεροι από 20 νέοι παίκτες έφτασαν στις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά ο ιστορικός σύλλογος μετρά μία μόνο νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές. Πολύ λίγο, προφανώς, για την ιδιοκτησία.

Ο Στιβ Κούπερ μίλησε μετά τη βαριά ήττα από τη Λέστερ (0-4) για το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Κατανοώ πλήρως την κατάσταση και το ερώτημα και το σέβομαι 100%. Αλλά η ανησυχία μου είναι ότι χάσαμε άλλο ένα παιχνίδι γι΄ αυτόν τον σύλλογο, όχι τη δική μου κατάσταση, γιατί νοιάζομαι περισσότερο για τον σύλλογο παρά για την προσωπική μου κατάσταση», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις