Στην κορυφή με Λεβαντόφσκι η «Μπάρτσα»

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 00:59
UPD:01:05
EPA/CATI CLADERA

RCD Mallorca's Antonio Raillo (L) in action against FC Barcelona's Polish striker Robert Lewandowski (R) reacts during the Spanish LaLiga soccer match between RCD Mallorca and FC Barcelona at Son Moix stadium in Palma

A- A A+

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είχε παίξει ποτέ στο «Σον Μόις», αν κι έχει μια βίλα αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαγιόρκα.

Από τη νύχτα του Σαββάτου (1/10) έχει έναν ακόμη λόγο να παραμένει δεμένος με το νησί, γιατί το ένατο γκολ του στο πρωτάθλημα (σε επτά συμμετοχές) ήταν αρκετό για την επιτυχία της Μπαρτσελόνα (1-0) επί της Μαγιόρκα.

Η ομάδα του Τσάβι ρίσκαρε ελάχιστα και, επίσης, λόγω της εξαιρετικής αγωνιστικής συμπεριφοράς των αντιπάλων, δεν ανέβασε ποτέ τον ρυθμό.

Αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν σούταρε περισσότερο από τους αντιπάλους της, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας πάνω από 70%.

Αρκούσε ωστόσο μια έκλαμψη του Πολωνού για να κατακτήσουν οι Καταλανοί τους τρεις βαθμούς, που, περιμένοντας τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης, τους έστειλαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία 4-0 (10΄ Ινιάκι Γουίλιαμς, 17΄ Σάνθετ, 62΄ Νίκο Γουίλιαμς, 84΄ πεν. Βέσγκα)
  • Κάντιθ-Βιγιαρεάλ 0-0
  • Χετάφε-Βαγιαδολίδ 2-3 (28΄ Μαγιοράλ, 31΄ Σουάρες - 19΄ πεν., 36΄ Σέρχιο Λεόν, 48΄ Πλάνο)
  • Σεβίλη-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (29΄ Γιορέντε, 57΄ Μοράτα)
  • Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα 0-1 (20΄ Λεβαντόφσκι)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις