Θ. Μαύρος: Δώρο ανεκτίμητο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 14:11
UPD:14:14
naftemporiki.gr
A- A A+

«Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ φέρνει μεγάλη αισιοδοξία για τους στόχους στην επερχόμενη εποχή», είπε στην εκπομπή της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής ο θρύλος της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος που μίλησε στην εκπομπή 7-10 με τους Νικόλ Λειβαδάρη και Κώστα Καλέτσιο.

«Είναι το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα αν όχι σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ένα δώρο ανεκτίμητο», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος για την νέα εποχή που ξεκινά  για την αγαπημένη του ομάδα και τους φιλάθλους της.

Για την φωτογραφία του που κοσμεί τον έναν από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ανέφερε ότι ήταν μια έκπληξη καθώς δεν το γνώρισε εκ των προτέρων και το χαρακτήρισε πολύ μεγάλη τιμή που δείχνει ότι ο οργανισμός ΑΕΚ αναγνώρισε την συμβολή του στην ομάδα.

NAFTEMPORIKI.GR

«Η ποδοσφαιρική γενιά η δική μας έπαιζε γιατί αγαπούσε το ποδόσφαιρο, αγαπούσε την ομάδα και την ιστορία της και τον κόσμο που τις ακολουθούσε είπε ο Θωμάς Μαύρος  κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Αγαπούσαμε την μπάλα το χαιρόμασταν να παίζουμε», είπε ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ. 

Για να γίνεις πρέπει να κουραστείς πρέπει να το αγαπάς αυτό που κάνεις, τόνισε ο Θωμάς Μαύρος απευθυνόμενος προς τα νέα παιδιά που θέλουν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο και να πάρουν μια θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου όπως πήρε αυτός. «Δεν πρέπει να λες έγινα, είμαι, πρέπει να λες απλώς προσπαθώ», σημείωσε και συμπλήρωσε να μην βρεθεί κάτι να σου κλέψει την αγάπη για την μπάλα.

        

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις