Χάμιλτον: Είμαι περήφανος για τον Φέτελ και τις μάχες μας

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 09:24
UPD:09:25
REUTERS/FRANCOIS LENOIR
A- A A+

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Formula1 στο φινάλε της φετινής σεζόν και ο μεγαλύτερός του αντίπαλος, Λιούις Χάμιλτον, μίλησε για τις μάχες του με τον Γερμανό πιλότο την εποχή που ήταν τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

«Με τον Σεμπ είχαμε τόσες πολλές μεγάλες μάχες στο παρελθόν και είμαι πολύ περήφανος για εκείνον, για το ταξίδι του, για το ότι έχει ανοιχτεί και δεν φοβάται να μιλήσει για θέματα που τον προβληματίζουν και συνεχίζει να το κάνει. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει μελλοντικά, θα το συνεχίσει. Το να έχεις αυτό το σεβασμό μεταξύ δύο ανθρώπων που είχαν τόσο σκληρές μάχες είναι δύσκολο» είπε αρχικά στο Racer και συνέχισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι φίλος με κάποιον που μάχεστε ρόδα με ρόδα για το πρωτάθλημα και ένας από τους δύο είναι αυτός που δεν θα κερδίσει. Ο ψυχολογικός πόλεμος που περνάς, είναι πολύ δύσκολος. Το να το ξεπερνάμε αυτό και να είμαστε τόσο καλοί φίλοι είναι κάτι που είμαι ευγνώμων. Πιστεύω πως θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι φίλοι στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις