ΠΑΣΟΚ: ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2008 19:23
UPD:19:27
A- A A+

Να αναλογιστούν τις ευθύνες τους κάλεσε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε ό,τι αφορά τη στάση τους έναντι της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

«Με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ το ζήτημα αυτό, πολύ φοβούμαι ότι θα πάμε σε παραγραφή των αδικημάτων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμη πως η κίνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι επιβεβλημένη «μετά από την επιστολή των εισαγγελέων και την παραίτησή τους» και κάλεσε τη ΝΔ να συναινέσει και να ψηφίσει την πρόταση για προανακριτική επιτροπή.

Ερωτηθείς σχετικά σημείωσε πως «μας εξέπληξε η πλήρης ταύτιση όσων εξέφρασε ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ με όσα ακούσαμε από τον κ. Ρουσόπουλο» και πρόσθεσε ότι «η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής κατά κανένα τρόπο δεν εμποδίζει να ερευνηθούν όλες οι περίοδοι».

«Εάν κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της Προανακριτικής Επιτροπής να εξεταστούν και αυτές, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή