Ο Όρμπαν δίνει 8 εκ. ευρώ για να φέρει το ιταλικό Σούπερ Καπ στη Βουδαπέστη

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 16:50
UPD:16:56
A- A A+

Οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να φέρει το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2024 στη Βουδαπέστη: αυτή είναι η πρόταση του Βίκτορ Όρμπαν, πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, η οποία χρονολογείται πριν από μερικές εβδομάδες και θα αρχίσει να εξετάζεται από το Συμβούλιο της Λίγκας που έχει προγραμματιστεί για αύριο στο Μιλάνο, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport.

Η επόμενη διοργάνωση (2023) θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία. Στις 18 Ιανουαρίου, η πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Ίντερ, νικήτρια του Κυπέλλου Ιταλίας, στο ντέρμπι της Λομβαρδίας που θα φιλοξενηθεί στο Ριάντ, όπου ο Ιντσάγκι κατάκτησε το τρόπαιο το 2019, ως προπονητής της Λάτσιο.

Την περασμένη εβδομάδα αντιπροσωπεία Ίντερ και Μίλαν πέταξε στο Ριάντ για να μελετήσει τα logistics της εκτός έδρας αναμέτρησης, που θα απονείμει το πρώτο τρόπαιο της νέας περιόδου στην Ιταλία.

Ο αγώνας του Ιανουαρίου θα είναι η τελευταία διοργάνωση που προβλέπει το συμβόλαιο με τη Σαουδική Αραβία, η οποία ωστόσο έχει ήδη παρουσιάσει προσφορά και για το 2024.

Μια οικονομική πρόταση ίση με το τριπλάσιο της ουγγρικής, γύρω στα 23-24 εκατομμύρια, με ωστόσο τη βούληση να αλλάξει η μορφή της διοργάνωσης, με την επέκτασή της σε τέσσερις ομάδες, ημιτελικούς και τελικό.

Στη Λίγκα οι σκέψεις επ΄ αυτού βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αν και το μόνο βέβαιο είναι πως μια τέτοια αλλαγή θα επηρέαζε σίγουρα το καλαντάρι του πρωταθλήματος.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις