Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω ημιμαραθωνίου

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:51
UPD:14:58
twitter.com/hellenicpolice
A- A A+

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07:30-12:00 σε οδούς και λεωφόρους των δήμων Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, λόγω του 7ου ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού».

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν:

  • Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,6 χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,6 χλμ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20ό χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ιερά Οδός, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνησή τους στις συγκεκριμένες οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή