Ε. Αποστολάκης στο Naftemporiki TV: Ο Ερντογάν κάνει το άσπρο μαύρο

Τι είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας για τις ελληνορωσικές σχέσεις
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 13:42
UPD:13:45
A- A A+

Για την κλιμακούμενη επιθετικότητα της Τουρκίας μίλησε ο ο πρώην υπουργός Έθνικής άμυνας και επιτιμός αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκης στην εκπομπή -7-10 της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής και στην Νικόλ Λειβαδάρη Και Κώστα Καλέτσιο.

Ο κ. Αποστολάκης κληθείς να σχολίασει τις νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν από την έδρα της ΓΣ του ΟΗΕ, σημειωσε πως είπε ότι η Τουρκία προσπαθεί να κάνει το άσπρο- μαύρο και να αλλάξει τελείως τις εντυπώσεις, καθώς από χώρα που παραβιάζει τα πάντα έρχεται αν εμφανιστεί ως ειρηνοποιός χώρα που κρατά τις ισορροπίες.

«Η Τουρκία προσπαθεί να αλλάξει τελείως την εικόνα για την Ελλάδα, να πει πως είναι ένα κράτος βάρβαρο, μαξιμαλιστικό, που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, σκοτώνει και πνίγει μετανάστες. Προσπαθεί να πατήσει στις ευαίσθητες χορδές της κοινής γνώμης» είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα ο κ. Αποστολάκης εξέφρασε την ανησυχία του για την κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο Κυπριακό. «Δεν θα έπρεπε να είμαστε σε ευθεία αντιπαράθεση με τη Ρωσία» τόνισε, προσθέτοντας: «Ξεκινάμε μια καινούργια φάμπρικα. Η Ρωσία μέχρι τώρα δεν ήταν υποστηρικτική στο θέμα του Κυπριακού, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν απέναντι μας». «Γενικώς η Ρωσία θα είναι εκδικητική» εκτίμησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

NAFTEMPORIKI.GR

 

 

Παρακολουθείστε το νέο κανάλι της Ναυτεμπορικής από τις πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova αλλά και από την ιστοσελίδα naftemporiki.gr

 

 

Youtube: https://bit.ly/3eO1ugZ

Twitter: https://bit.ly/3RIbTJF

Instagram: https://bit.ly/3S7xScR

naftemporiki.gr  

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή