Mέσι - Μπαρτσελόνα: Έτσι οδηγήθηκαν στο διαζύγιο του 2021

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 10:03
UPD:12:21
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Το καλοκαίρι του 2021 ο κύκλος του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα έκλεισε, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, σοκαρισμένο και δακρυσμένο να αποχαιρετά την ομάδα της ζωής του, η οποία σε εκείνο το σημείο δεν μπορούσε να του καλύψει το βασιλικό συμβόλαιο λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Η ιστορία, όμως, θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo. Η ισπανική εφημερίδα έφερε στο φως μέρος των διαπραγματεύσεων του συλλόγου με την πλευρά Μέσι το 2020, τότε που η συμφωνία ήταν μια ανάσα μακριά.

Ο Μέσι ζητούσε τριετές συμβόλαιο, αποδεχόταν μείωση 20% στον πρώτο χρόνο και αύξηση 10% στα επόμενα δύο με 3% τόκο, ιδιωτική σουίτα στο Καμπ Νου, μπόνους υπογραφής 10 εκατομμυρίων ευρώ και συμβολική ρήτρα αποδέσμευσης 10.000 ευρώ!

Επίσης, ήθελε ιδιωτικό αεροπλάνο για την οικογένεια του τα Χριστούγεννα, κάλυψη σε περίπτωση που αυξανόταν η φορολογία στην Ισπανία και μια προμήθεια στον αδερφό του Ροντρίγκο, ο οποίος είναι ατζέντης.

Η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει σε όλα με εξαίρεση δύο όρους. Το μπόνους των 10 εκατομμυρίων και φυσικά την συμβολική ρήτρα αποδέσμευσης. Oι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.

Η διοίκηση Μπαρτομέου αποχώρησε, εκείνη του Λαπόρτα ανέλαβε αλλά και πάλι οι απαιτήσεις του Μέσι δεν μειώθηκαν, σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη για τους «μπλαουγκράνα».

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις