Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια ο Μίτσελ

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 23:25
UPD:23:28
Shutterstock
A- A A+

Η πρόσληψη του Μίτσελ Γκονζάλεθ στον Ολυμπιακό θα ανακοινωθεί την Τετάρτης (21/9) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας (18:00) ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει την πρώτη προπόνηση, μετά την επιστροφή στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ύστερα από 7,5 χρόνια.

Ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αφίχθη το μεσημέρι στην Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησαν σε συμβόλαιο για 1+1 έτος, ενώ ταυτόχρονα ανάλυσαν το αγωνιστικό σκέλος.

Ο Μίτσελ θα έχει δικό του συνεργάτη, ενώ στο πλαίσιο των ανακατατάξεων που συντελούνται από το καλοκαίρι αναμένεται να αναβαθμιστεί ο Ζοζέ Ανιγκό, αναλαμβάνοντας ένα ρόλο από επικεφαλής τμήματος scouting έως τεχνικός διευθυντής.

Εν τω μεταξύ, προς επίλυση βαίνει το θέμα του Ντορόν Λάιτνερ. Ο 20χρονος Ισραηλινός αριστερός μπακ είχε πρόβλημα με το διαβατήριό του, με αποτέλεσμα να μην έχει λεπτό συμμετοχής καθώς καταλαμβάνει θέση αλλοδαπού (μη κοινοτικού).

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο, αναμένεται να πάρει ρουμανικό διαβατήριο καθώς έλκει κατά το ήμισι την καταγωγή από τη βαλκανική χώρα, κι έτσι απελευθερώνεται η θέση.

Ο Λάιντνερ βρίσκεται στο Ισραήλ για τον αγώνα της Εθνική Ελπίδων με την Αλβανία. Εκεί μετέβη στη ρουμανική πρεσβεία για να περάσει από την απαιτούμενη διαδικασία και να παραλάβει το διαβατήριο τις επόμενες 15 μέρες.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις