Νέα μανία στην Silicon Valley: Επώδυνες επεμβάσεις - χρυσάφι για μερικούς πόντους ύψους

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 22:44
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Ένας πλαστικός χειρουργός με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος ειδικεύεται στην επιμήκυνση ποδιών, γνωρίζει μεγάλες πιένες  από υπαλλήλους και στελέχη  μεγάλων τ εταιρειών της Silicon Valley,που δίνουν όσα όσα, για να ψηλώσουν, αψηφώντας τον πόνο, σύμφωνα με το μηνιαίο διεθνές ανδρικό περιοδικό GQ . 

Ο Kevin Debiparshad που διευθύνει την κλινική του στο Λας Βέγκας μπορεί να επιμηκύνει τα πόδια των ασθενών του με μια επίπονη διαδικασία. Όπως λέει έχει πελάτες από την Google, τη Microsoft, την Amazon και τη Meta  . 

Η διαδικασία κοστίζει μεταξύ 70.000 και 150.000 δολαρίων, ανάλογα με το αν ο ασθενής θέλει να μεγαλώσει 3, 4, 5 ή 6 ίντσες, δηλαδή από 7,5-15 εκατοστά περίπου. 

Ένας μηχανικός λογισμικού, που υποβλήθηκε στη διαδικασία, είπε στο GQ ότι πέρασε τους πρώτους τρεις μήνες μετά το χειρουργείο στο διαμέρισμά ενώ ψήλωσε  κατά τρεις ίντσες 

Ο κ. Debiparshad είπε στο περιοδικό ότι οι ασθενείς τους προέρχονται από τον χώρο των CEO,  του θεάματος, αλλά και από άλλους επαγγελματικούς χώρους, πάντα όμως με υψηλά βαλάντια.  

 

Η διαδικασία

Ο αισθητικός χειρουργός σπάει τα μηριαία οστά των ασθενών και τοποθετεί μεταλλικά καρφιά σε αυτά που μπορούν να ρυθμιστούν. Τα καρφιά επεκτείνονται κατά λίγο κάθε μέρα για τρεις μήνες με ένα μαγνητικό τηλεχειριστήριο.

Η ανάρρωση είναι μακρά και επώδυνη. Ο ασθενής πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός  καθώς το μηριαίο οστό είναι ακόμα μαλακό και το μικρότερο παραπάτημα μπορεί να σπάσει το οστό.

 Τέλος, ο πόνος είναι αμείλικτος. Οι ασθενείς δεν μπορούν να περπατήσουν για μήνες.

 naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή