ΚΚΕ: Σε χρόνο που θα εκτιμήσουμε η απόφαση για τις ψηφοφορίες για Βατοπέδιο

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 16:06
UPD:16:09
A- A A+

«Σε χρόνο που η ίδια θα εκτιμήσει» θα καθορίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τη στάση που θα τηρήσει σε ό,τι αφορά τις προτάσεις για σύσταση Εξεταστικής (από τη ΝΔ) και Προανακριτικής Επιτροπής (από το ΠΑΣΟΚ) για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, το οποίο βάλλει εκ νέου με δριμύτητα κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και ΜΜΕ, που όπως αναφέρει, προσπαθούν να εγκλωβίσουν το θέμα του μεγάλου σκανδάλου στο δίλημμα Εξεταστική ή Προανακριτική.

Αναφέρει ακόμη ότι «έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει κάθε διαδικασία εντός της Βουλής που μπορεί να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης και την κατάδειξη πολιτικών και προσωπικών ευθυνών».

Στρέφοντας τα πυρά του κατά «στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αφήνουν υπονοούμενα σε βάρος του», επισημαίνει πως «καμία συκοφαντία δεν μπορεί να κρύψει ότι η πολιτική τους είναι στην ίδια όχθη με αυτή που βρίσκεται και η ΝΔ, η ΕΕ και η πλουτοκρατία». «Η διαφορά τους είναι μόνο ποιος έχει την κυβερνητική καρέκλα. Το ΚΚΕ είναι απέναντί τους» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή