Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2001 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις μα πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Νότιο Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ στα δυτικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το απόγευμα στο Ιόνιο ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί, ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια απο -3 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από μηδέν έως 17 και στα νησιά από τέσσερις έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και απο το απόγευμα νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έξι έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η ελαχίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Ανάλογες συνθήκες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή