Επαναλειτουργούν τα McDonald's στο Κίεβο

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 21:14
via REUTERS
A- A A+

Η McDonald's θα αρχίσει να ανοίγει ξανά τις δραστηριότητές της στο Κίεβο αυτή την εβδομάδα, δήλωσε τη Δευτέρα η επικεφαλής επικοινωνίας του γίγαντα του fast food στην Ουκρανία.

«Η επαναλειτουργία των εστιατορίων στο Κίεβο και τη δυτική Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί σταδιακά σε διάστημα δύο μηνών», αναφέρει στο Facebook της Alesya Mudzhyri.

Ενώ τα εστιατόρια McDrive και dine-in θα ανοίξουν μόνο τον Οκτώβριο, τρία εστιατόρια στο Κίεβο θα προσφέρουν παραδόσεις στο σπίτι από την Τρίτη.

Η Mudzhyri είπε ότι η McDonald's εφαρμόζει βελτιωμένες διαδικασίες για την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών, λέγοντας ότι τα εστιατόρια θα είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ., αλλά «θα κλείνουν κατά τη διάρκεια ειδοποιήσεων για αεροπορικές επιδρομές».

Με την επαναλειτουργία, ο γίγαντας του fast food εκπληρώνει τη δέσμευση που έδωσε τον περασμένο μήνα να επαναφέρει τους υπαλλήλους παρά τη συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα και να αποκαταστήσει «μια μικρή αλλά σημαντική αίσθηση κανονικότητας».

Τα McDonald's είχαν περισσότερα από 100 εστιατόρια στην Ουκρανία πριν από τη ρωσική εισβολή, τα οποία έκλεισαν όλα όταν ξεκίνησε ο πόλεμος. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εταιρεία συνέχισε να πληρώνει τους μισθούς περισσότερων από 10.000 εργαζομένων.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή