Ν. Κακλαμάνης: Η οικονομία θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών

Τι δήλωσε στο Naftemporiki TV και την εκπομπή 7-10 ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 12:02
UPD:12:04
A- A A+

«Στην οικονομία θα κριθεί το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος "εχθρός" που η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει από τώρα έως τις εκλογές». Αυτό επεσήμανε μιλώντας στο Naftemporiki TV ο βουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης. 

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε πως η Ν.Δ. έχει ξεκαθαρίσει τη στρατηγική της για τις εκλογές. «Πιστεύουμε στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Είναι αυτονόητο ότι την πρώτη Κυριακή κυβέρνηση δεν θα έχουμε. Θα πάμε σε δεύτερη Κυριακή. Είμαι σίγουρος ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κληθείς να σχολιάσει το οικονομικό πρόγραμμα που εξήγγειλαν από τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα με βάση και την εκτέλεση του προϋπολογισμού. Ως πρωθυπουργός πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον αντίκτυπο στα δημοσιονομικά». Εκτίμησε δε πως χάρη στην καλή πορεία των δημοσιονομικών «το θέμα των αναδρομικών στους συνταξιούχους η κυβέρνηση θα το φέρει ως υλοποίηση και όχι ως υπόσχεση μέχρι τις εκλογές». 

Αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών έκανε λόγο για ένα ατυχές και απαράδεκτο γεγονός, ενώ άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξέφρασε δε τον φόβο ότι εξαιτίας της τοξικότητας που υπάρχει στην πολιτική αντιπαράθεση θα χαθεί η ευκαιρία για εκσυγχρονισμό της ΕΥΠ. 

Δείτε τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής στο βίντεο που ακολουθεί: 

NAFTEMPORIKI.GR

naftemporiki.gr  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή