Γ.Ραγκούσης: Μονόδρομος η σύσταση προανακριτικής επιτροπής

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2008 11:48
A- A A+

Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής είναι μονόδρομος και όσοι δεν θέλουν την παραγραφή των αδικημάτων πρέπει να την ψηφίσουν, επεσήμανε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Γιάννης Ραγκούσης, κατά την ομιλία του σε κομματική συνεστίαση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ όφειλε να καταθέσει αυτή την πρόταση γιατί είναι ο μόνος τρόπος να μην παραγραφούν τα αδικήματα. Παρατήρησε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου και χαρακτήρισε μαύρη Τρίτη για τη Δημοκρατία την ημέρα που παραιτήθηκαν οι δύο εισαγγελείς οι οποίοι ερευνούσαν την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Για την κυβέρνηση είπε ότι έκανε στροφή 180 μοιρών και εκεί που έλεγε ότι δεν μπορεί να συσταθεί εξεταστική επιτροπή όταν μία υπόθεση ερευνάται από τη Δικαιοσύνη αναγκάστηκε να ζητήσει η ίδια την εξεταστική επιτροπή.

Ο κ. Ραγκούσης πρότεινε το συντομότερο δυνατό εθνικές εκλογές, για να βγει –όπως είπε- η χώρα από το αδιέξοδο, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι δεν θα υπάρξει παραγραφή αδικημάτων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή