«Μπλόκο» για τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, 1-1 με τον ΟΦΗ

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 21:21
UPD:21:27
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε το ''τρίποντο'' μέχρι και την τελευταία φάση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί, όμως, στο 103' με μία κεφαλιά του Διαμαντή ισοφάρισαν το παιχνίδι σε 1-1 και ανάγκασαν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε νέα απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, ο ''δικέφαλος του βορρά'' βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έκανε ιδανική αρχή και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 9'. Ο Βιερίνια με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Νάρεϊ στη πλάτη της άμυνας, εκείνος έκανε κοντρόλ με το στήθος και εκτέλεσε με την μία για το 1-0. Ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και στο 22' ο Γκερέρο για λίγα εκατοστά δεν πρόλαβε την μπάλα από το γύρισμα του Λάρσον.

Ο ''δικέφαλος'' του βορρά απείλησε εκ νέου με τον Αουγκούστο στο 31' με τον Στίβενς να διώχνει. Το ματς είχε καλό ρυθμό, οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιούσε στο 36' ενώ στιγμές αργότερα με το κεφάλι ο Ολιβέιρα δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο μέρος είχε διαφορετική εικόνα. Πολλά λάθη, μεγάλη ένταση, σκληρές μονομαχίες, με τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα να έχει δύο καλές στιγμές με Νάρεϊ και Κουλιεράκη. Ο ΟΦΗ όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε περισσότερα ρίσκα, άφηνε πολλούς χώρους αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επιπόλαιοι στη τελική πάσα και προσπάθεια με αποτέλεσμα το ρευστό 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Στη τελευταία φάση του ματς στο 103' (το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω καπνογόνων για περίπου δέκα λεπτά) ο Διαμαντής μετά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε την άμυνα του ΠΑΟΚ και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις