Μοιρασιά στη Βοιωτία για Λεβαδειακό και Αστέρα

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 20:10
UPD:20:22
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Χωρίς νίκη παραμένουν μετά και την 5η αγωνιστική Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι των γηπεδούχων στη Λιβαδειά, καθώς σε όλα τα προηγούμενα οι «πράσινοι»  έπαιζαν εκτός έδρας, λόγω εργασιών στο γήπεδό τους. 

Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα αλλά στο 34΄ ήταν οι γηπεδούχοι που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία,  όταν σε γύρισμα του Λούα Λούα και προβολή του Δούμτσιου η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στο 48΄ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο ο Λιάγκας έκανε το 1-0 με κεφαλιά για τον Λεβαδειακό, που όμως δεν χάρηκε για πολύ το προβάδισμα, αφού στο 54΄ και σε εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόλιο ο Τζουκάνοβιτς πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπαρτόλο γύρισε στον Καστάνιο κι εκείνος ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στο 85΄ ο Μπαρτόλο βγήκε στην πλάτη της άμυνας κι ανατράπηκε από τον Κωνσταντινίδη. Ο διαιτητής Περράκης έδειξε την άσπρη βούλα αλλά μετά από εξέταση του VAR το πέναλτι μετατράπηκε σε φάουλ, αφού η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις