Νέα ταπείνωση για τη Γιουβέντους του Αλέγκρι

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 18:21
UPD:18:26
REUTERS/ALBERTO LINGRIA

Monza v Juventus - Stadio Brianteo, Monza, Italy - September 18, 2022 Monza's Christian Gytkjaer scores their first goal past Juventus' Mattia Perin 

A- A A+

Ο αγώνας εναντίον της Μόντσα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία προκειμένου η Γιουβέντους να επιστρέψει στις νίκες, ειδικά από τη στιγμή που οι «Μπιανκονέρι» έπαιζαν με τους νεοφώτιστους ουραγούς της Serie A.

Αμ δε! Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο πάγκος του οποίου τρίζει επικίνδυνα πια, έχασε (και) από το συγκρότημα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (1-0, 74΄ Γκίτκιαερ) και έφτασε τους πέντε συνεχείς αγώνες χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, δύο ήττες στο Champions League). 

Χαρακτηριστική του κλίματος και της ψυχολογίας που επικρατεί στις τάξεις της «Γηραιάς Κυρίας» ήταν η ενέργεια του Άνχελ Ντι Ντ Μαρία στο 40΄, όταν έδωσε αγκωνιά στο στήθος αντιπάλου του και αποβλήθηκε, αφήνοντας τη Γιουβέντους με παίκτη λιγότερο κι επιτρέποντας στη Μόντσα να σημειώσει την πρώτη νίκη της Ιστορίας της στην ανώτατη κατηγορία.

Στον πρώτο από τους σημερινούς αγώνες της 7ης ημέρας  η εντυπωσιακή Ουντινέζε του Αντρέα Σοτίλ σημείωσε καθαρή νίκη με 3-1 (22΄ αυτ. Σκρίνιαρ, 85΄ Μπιγιόλ, 90+3΄ Αρσλάν - 5΄ Μπαρέλα) επί της Ιντερ στο «Φρίουλι» και πέρασε μόνη πρώτη με 16 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από Μίλαν, Αταλάντα και Νάπολι που παίζουν απόψε.

Η Λάτσιο πέρασε «αέρας» από το γήπεδο της Κρεμονέζε με 4-0 (7΄, 21΄ πεν. Ιμόμπιλε, 45΄+ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 79΄ Πέδρο), ενώ η Φιορεντίνα επανήλθε στις νίκες επικρατώντας 2-0 (13΄ Ικονέ, 90΄ Γκονζάλες) της Βερόνα στη Φλωρεντία, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Μπιράγκι.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις