Πυρ και μανία οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ για τον πρώην αθλητικό διευθυντή τους

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 12:59
UPD:13:09
A- A A+

Νικήτρια της Λειψίας με εμφατικό τρόπο (3-0) το βράδυ του Σαββάτου, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ τερμάτισε μια σειρά τριών ανεπιτυχών αγώνων στην Bundesliga.

Ταυτόχρονα, ήταν και μια ευκαιρία για τους οπαδούς της γηπεδούχους να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για δύο πρώην στελέχη της ομάδας τους, που χθες βρέθηκαν απέναντί της.

Ήταν ο προπονητής Μάρκο Ρόζε και κυρίως ο πρώην αθλητικός διευθυντής των «Πουλαριών» Μαξ Έμπερλ, που είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο πως ήθελε να φύγει από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, πριν πάει στη Λειψία.

Ορισμένοι οπαδοί της Γκλάντμπαχ απέστειλαν στον Έμπερλ μια σκληρή ανοιχτή επιστολή την περασμένη Τρίτη, για να ακολουθήσουν χθες, στο γήπεδο, πολλά εχθρικά πανό.

«Μια εταιρεία σκύλων προσλαμβάνει μόνο γιους σκύλων!», μπορούσε να διαβάσει κάποιος στη βόρεια εξέδρα του «Μπορούσια Παρκ», ή «Κανείς εδώ δεν θα ξεχάσει ποτέ από πού έρχεσαι - και πού πας, άχαρε μ.....!».

Φράσεις πολύ προσβλητικές για τον διαιτητή του αγώνα, Πάτρικ Ίτριχ, ο οποίος διέκοψε την αναμέτρηση στο 42ο λεπτό της αφότου παρατήρησε ένα από τα πανό, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε αμέσως.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις