Καστοριά: Βρέθηκε κρανίο σε ρέμα - Έρευνα για εξαφάνιση 82χρονης, συνελήφθη ο γιος της

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 11:20
UPD:12:51
www.aboutkastoria.gr
A- A A+

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί στην υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένης από περιοχή της Καστοριάς. Ο γιος της άτυχης 82χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της την περασμένη Παρασκευή.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα, κοντά στο γήπεδο του Δενδροχωρίου βρέθηκε σε ρέμα ένα ανθρώπινο κρανίο, αλλά και οστά, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η σορός - που δεν βρέθηκε ολόκληρη - ήταν θαμμένη για περισσότερες μέρες πριν δηλωθεί η 82χρονη ως αγνοούμενη.

Κατόπιν τούτου, κλήθηκε εκ νέου να καταθέσει ο 46χρονος γιος, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση και για τον λόγο αυτόν συνελήφθη.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι κάτοικοι του χωριού κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα. Ο σύζυγός της είχε πεθάνει πριν χρόνια, ενώ, σύμφωνα με τους κατοίκους, όσο ζούσε είχε εξουσιαστική και κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη γυναίκα και τα τρία παιδιά τους.

Οι δύο κόρες της οικογένειας δεν είναι πλέον εν ζωή. Η γυναίκα ζούσε με τον γιο της, απομονωμένη και χωρίς κοινωνικές επαφές.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή