Κόκκινη κάρτα 13΄΄ μετά την είσοδό του και σοκ για την οικογένειά του

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 10:12
A- A A+

Ο Σόγια Νακατζίμα θα θυμάται για καιρό το εντός έδρας ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αντάλιασπορ. Μόλις μεταγράφηκε στον τουρκικό σύλλογο, ο Ιάπωνας διεθνής είχε μια πολύ σύντομη παρουσία το Σάββατο (17/9) ενάντια στην Άδανα Ντεμίσπορ.

Αναπληρωματικός στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Νακατζίμα μπήκε στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό στη θέση του Χουσάμ Γκατσά. Μια εμφάνιση που έγινε, σύμφωνα με το beIN Sports Turkey, με υποστηρικτικές εικόνες, κάτω από το βλέμμα της οικογένειάς του που δεν χάνει ούτε λεπτό του, βιντεοσκοπώντας τη σκηνή σε smartphone.

Στην ενέργεια που ακολούθησε, ο Νακατζίμα έκανε πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα για να προβεί σε ένα βίαιο τάκλιν στον αστράγαλο του αντιπάλου του, δεκατρία δευτερόλεπτα αργότερα!

Ο Ασιάτης διεθνής παρατηρήθηκε αρχικά από τον διαιτητή και στη συνέχεια δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από παρέμβαση του VAR κι έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο, κάτω από τα άλαλα μάτια των μελών της οικογένειάς του, που βρέθηκε στα όρια των δακρύων.

Ο Ιάπωνας άφησε την ομάδα του με εννιά εναντίον δέκα, καθώς προηγουμένως οι Σονέρ Αϊντογκντού και Γιάροσλαβ Ρακίτσκι είχαν επίσης μπει πρόωρα στα αποδυτήρια στο πρώτο ημίχρονο.

Με 9 παίκτες στο τελευταίο μισάωρο, η Αντάλιασπορ «έσπασε» τελείως κι έχασε με 3-0 από τα Άδανα, με γκολ των Γιουνές Μπελχαντά, Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν και Μπριτ Ασομπαλόνγκα. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις