Πετάει η Τότεναμ του Κόντε, 6-2 τη Λέστερ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 21:40
UPD:21:42
Action Images via Reuters/PETER CZIBORRA

Tottenham Hotspur v Leicester City - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - September 17, 2022 Tottenham Hotspur's Son Heung-min celebrates scoring their fifth goal 

A- A A+

Ύστερα από έναν αγώνα με εξαιρετική διακύμανση στο πρώτο ημίχρονο αλλά μονόλογο των γηπεδούχων στο δεύτερο, η Τότεναμ κατανίκησε με το εντυπωσιακό 6-2 τη Λέστερ στο Λονδίνο κι έφτασε τη Σίτι στην πρώτη θέση (17β.) ύστερα από 7 αγώνες, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ (15β.).

Και όμως, η ουραγός Λέστερ με τον μόλις ένα βαθμό σε επτά παιχνίδια έδειξε στο πρώτο ημίχρονο πως μπορούσε να προβληματίσει τους γηπεδούχους.

Μάλιστα, το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκε στο 6΄ με εκτέλεση με πέναλτι του Τίλεμανς, αλλά μόλις δυο λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Κέιν.

Ο Ντάιερ έκανε το 2-1 στο 21΄ για τους «Πετεινούς», αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μάντισον στο 41΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα προσωπικό σόου του Σον, που μετά το 3-2 από τον Μπετανκούρ (49΄) έφτασε σε ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ (73΄, 84΄, 88΄) για το εμφατικό 6-2 της ομάδας του Αντόνιο Κόντε.

Στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από το «Μολινό» επικρατώντας 3-0 της Γουλβς με τέρματα των Γκρίλις μόλις στο πρώτο λεπτό, Χάαλαντ στο 16΄ και Φόντεν στο 69΄, ενώ η Νιούκαστλ δεν εκμεταλλεύθηκε την έδρα της, μένοντας στο 1-1 (66΄ πεν. Ίσακ - 62΄ Μπίλινγκ) με την  Μπόρνμουθ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις