Ρόμπερτ... κερνούσε, Λεβαντόφσκι σκόραρε

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 21:14
UPD:21:26
REUTERS/ALBERT GEA

FC Barcelona v Elche - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 17, 2022 FC Barcelona's Robert Lewandowski scores their first goal 

A- A A+

Η Μπαρτσελόνα άφησε γρήγορα πίσω την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν (0-2) μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα... σπασμένα «πλήρωσε» η ουραγός της ισπανικής Λίγκας, Έλτσε.

Η ομάδα του Τσάβι κυριάρχησε απόλυτα στο «Καμπ Νου», νίκησε εύκολα με 3-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά ενός βαθμού από τη Ρεάλ, που παίζει αύριο στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, στο «Μετροπολιτάνο».

Το δρόμο για την πέμπτη κατά σειρά επιτυχία (σε έξι αγώνες) άνοιξε ο -ποοιος άλλος;- Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στο 34΄, κι ενώ η Έλτσε είχε μείνει από το 14΄ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής (με απευθείας κόκκινη κάρτα) του Βερδού.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μισού ο Μέμφις Ντεπάι διπλασίασε για τους Καταλανούς, που έφτασαν στο 3-0 ξανά με τον Λεβαντόφσκι στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (48΄) και στη συνέχεθα «κατέβασαν» ταχύτητα.

Το πολωνικό «βομβαρδιστικό» έχει πετύχει 8 γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος και συνολικά 11 σε οκτώ επίσημες συναντήσεις.

Η 6η αγωνιστική ξεκίνησε χθες (16/9) με την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ-Κάντιθ (0-1, 90+2΄ Νεγρέδο), ενώ σήμερα (17/9) η Μαγιόρκα νίκησε εντός έδρας την Αλμερία 1-0 με γκολ του Μαφέο στο 25΄ και η Βαλένθια τη Θέλτα στο «Μεστάγια» με 3-0 (37΄ Καστιγιέχο, 81΄ Ντε Σόουσα, 90΄+3 Αλμέιδα).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις