Ήττα του Ολυμπιακού, 3-0 από την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 22:13
UPD:22:19
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

 Πραγματοποιώντας μία κάκιστη εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη από την Φράιμπουργκ με 3-0 και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την συνέχεια του στο Europa League. 

Το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν παρουσιάστηκε ασύνδετο, με πολλά αμυντικά προβλήματα και πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν... καθαρίσει το ματς, σκοράροντας τρεις φορές και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την ελληνική ομάδα, καθώς μόλις στο 5' ο Χόεφλερ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι Γερμανοί συνέχιζαν να δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες, στο 18' ο Γκρέγκοριτς είχε δοκάρι και στο 25' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 39' o Ουί Τζο δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ και το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Φράιμπουργκ συνέχισε να απειλεί τον Ολυμπιακό και στο 52' ο Γκρέγκοριτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους ''ερυθρολεύκους'' να γνωρίζουν την δεύτερη ήττα τους στον όμιλο και να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις