Χωρίς τον Θ.Ρουσόπουλο στο Λονδίνο ο πρωθυπουργός

Ευ. Αντώναρος: Οι συζητήσεις στη Βουλή έχουν οριστεί
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008 14:51
UPD:21:33
A- A A+

Χωρίς τον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στο Λονδίνο http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/20/1579520.htm .

Οπως έκανε γνωστό ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Ρουσόπουλος δεν θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό προκειμένου να προετοιμάσει την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη.

Ο κ. Αντώναρος απέρριψε ισχυρισμό δημοσιογράφου ότι η απουσία Ρουσόπουλου από το πρωθυπουργικό ταξίδι δείχνει ότι δεν έχει τη στήριξη του κ. Καραμανλή.

Όσον αφορά τη θέση της κυβέρνησης έναντι της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για αναβολή της ψηφοφορίας για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Βατοπεδίου, ο κ. Αντώναρος αρκέστηκε να πει ότι οι συζητήσεις έχουν οριστεί για συγκεκριμένες μέρες και συμπλήρωσε: «Μένω σ' αυτό. Τίποτα άλλο».

Όπως είπε, πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία, ενώ με αφορμή άλλο ερώτημα ανέφερε πως το κυβερνών κόμμα έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και έχει κάνει στο συγκεκριμένο θέμα ό,τι απαιτείται προκειμένου να ερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος και να λάμψει η αλήθεια.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θέλησε να κάνει οιοδήποτε σχόλιο για το ενδεχόμενο διαρροών από κυβερνητικούς βουλευτές, ούτε για τις απόψεις που εκφράζει ο βουλευτής Αρκαδίας Πέτρος Τατούλης.

Τέλος, ερωτηθείς αν θα πρέπει να αποχωρήσουν υπουργοί τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, σε περίπτωση που υπερψηφιστεί η πρόταση για την Προανακριτική, ο κ. Αντώναρος ανέφερε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε υποθετικά ερωτήματα.

Σε ό,τι αφορά το προγραμματισμένο για τις επόμενες ημέρες ταξίδι του πρωθυπουργού στο Κατάρ, ερωτηθείς αν θα πραγματοποιηθεί απάντησε πως «ένα ταξίδι ισχύει από τη στιγμή που ανακοινώνεται επίσημα. «Παρ' όλα αυτά δεν αφήνω τίποτα ανοικτό» συμπλήρωσε και σημείωσε ότι θα περιμένει την επίσημη ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή