Μ. Λαζαρίδης για Στ. Πέτσα: Εγώ τέτοια δήλωση δεν θα την έκανα

«Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί» είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στο Naftemporiki TV
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 14:10
UPD:14:11
Naftemporiki TV
A- A A+

«Θα πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί» δήλωσε στο κανάλι της Ναυτεμπορικής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

NAFTEMPORIKI.GR
O Μ. Λαζαρίδης σχολιάζει στο Naftemporiki TV τη δήλωση του Στ. Πέτσα «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει»

Παρακολουθείστε το νέο κανάλι της Ναυτεμπορικής από τις πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova αλλά και από την ιστοσελίδα naftemporiki.gr

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Φίλιππου Φιλιππακόπουλου «Politics», ο κ. Λαζαρίδης παρατήρησε πως τα λεγόμενα του κ. Πέτσα παρερμηνεύθηκαν, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο ίδιος δεν θα έκανε μία τέτοια δήλωση. 

«Ο κ. Πέτσας καταρχάς έκανε μία διευκρινιστική δήλωση ότι αναφερόταν διαχρονικά στην προσαρμοστικότητα των ανθρώπων. Πάντα μιλάω με παρρησία και ειλικρίνεια. Εγώ τέτοια δήλωση δεν θα την έκανα» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: 

«Είναι δεδομένο ότι δεν το εννοούσε, αλλά (σ.σ. η δήλωση Πέτσα) παρερμηνεύτηκε και έτυχε πολιτικής εκμετάλλευσης. Άρα θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

naftemporiki.gr

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή