Ιμπραΐμοβιτς: Θα σταματήσω όταν δω έναν καλύτερο από εμένα

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 12:36
UPD:12:43
REUTERS/DANIELE MASCOLO
A- A A+

«Αν δω έναν παίκτη καλύτερο από εμένα, θα σταματήσω. Αλλά δεν τον έχω δει ακόμα…»: ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για το μέλλον του σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport, μετά από 23 πρωταθλήματα και πάνω από 500 γκολ στην καριέρα του.

Ο Σουηδός φορ προπονείται στο Μιλανέλο με στόχο να επιστρέψει στα γήπεδα τον Ιανουάριο. Η επέμβαση τον Μάιο στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γόνατος θέλει χρόνο και υπομονή και τέσσερις μήνες μετά την επέμβαση ο Ζλάταν λέει:

«Εντάξει, δουλεύω κάθε μέρα για να επιστρέψω. Πότε; Θα το δείτε, σίγουρα. Όταν επιστρέψω, θα με ακούσουν, μπορείτε να είσε βέβαιοι γι΄ αυτό. Θα το κάνω με βία».

Για τη νέα Μίλαν, σχολίασε: «Είμαστε ακόμα πιο δυνατοί από πέρυσι ως ομάδα. Γενικά, είμαστε καλύτερη ομάδα, η μεταγραφική αγορά μάς ενίσχυσε το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα και πλέον έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο».

Στην ερώτηση για το νέο ταλέντο της Μίλαν, Σαρλ Ντε Κετελάρ, ο «Ίμπρα» απάντησε ότι «ο Ντε Κετελάρ είναι κορυφαίος, το λέω εγώ. Απλώς πρέπει να του δώσετε λίγο χρόνο για να εξελιχθεί».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις