Πύρρειος νίκη ο ΠΑΟΚ, 1-0 τη Λαμία

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 22:41
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία με 1-0 στην Τούμπα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία στην τέταρτη αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα και η οποία εξελίχθηκε σε επεισοδιακή στο φινάλε της. 

Ο «Δικέφαλος» ήταν μέτριος σε άλλο ένα παιχνίδι και γλίτωσε την εντός έδρας απώλεια με το γκολ (κεφαλιά) του Κούρτιτς, στο 43ο λεπτό, ενώ στο 31΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντάντας. 

Στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κοτάρσκι και πήρε τη θέση του ο Σβαμπ, καθώς είχαν γίνει όλες οι αλλαγές, ενώ ο «δράστης» Μποάκιε αποβλήθηκε. 

Ο «Δικέφαλος» μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία χάθηκε στο 4’ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τσιλούλης έκανε την ατομική ενέργεια αλλά νικήθηκε από τον Κοτάρσκι. Είκοσι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Ντάντας βρήκε τον Νάρεϊ, όμως το πλασέ του Γερμανού απέκρουσε ο Σαράνοφ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μανούσος απείλησε τον Κοτάρσκι και στην αντεπίθεση, σε σέντρα-σουτ του Ντάντας, με υπερένταση ο Σαράνοφ έστειλε την μπάλα δοκάρι και κόρνερ, για να γίνει το 1-0 με την κεφαλιά του Κούρτιτς στο 43’, από κόρνερ του Νάρεϊ.

Τα σουτ των Φάνη Τζανδάρη (64’) και Νάρεϊ (66’) δεν απείλησαν ιδιαίτερα Κοτάρσκι και Σαράνοφ, αντίστοιχα ενώ στο 75’ το σουτ του Γερμανού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ από το ύψος του πέναλτι ήταν άστοχο, με τα νεύρα να κυριαρχούν στο τέλος και σε 2-3 περιπτώσεις να εμπλέκονται οι πάγκοι των ομάδων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις