Όλα τα φώτα στη Λεωφόρο

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 14:04
UPD:14:58
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, που θα ολοκληρωθεί αύριο (12/9, 19:00) με τη συνάντηση ΠΑΟΚ-Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος στην κορυφή, έχοντας το απόλυτο ύστερα από τρεις αγωνιστικές, στις οποίες μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ.

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο (Κυριακή 11/9, 21:30) με την ενισχυμένη Ένωση, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ήττα απέναντι στον Βόλο, θα είναι σε κάθε περίπτωση ένα δυνατό τεστ για τους δύο αντίπαλους, που έχουν υψηλές βλέψεις.

Σήμερα, διεξάγονται δυο ακόμη παιχνίδια. Στον Πειραιά (18:30) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το «τρίποντο» για να ανέβουν, έστω προσωρινά, στην κορυφή και τους Θεσσαλούς να προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ.

Στην Τρίπολη (21:30), τέλος, ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τον Άρη, με τους Αρκάδες να έχουν 3/3 ισοπαλίες και τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν με τον υπηρεσιακό Απόστολο Τερζή στον πάγκο.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα κλείσει τη Δευτέρα στην Τούμπα (12/9, 19:00), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη Λαμία. Οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να νικήσουν για τρίτη φορά στην έδρα τους, απέναντι στο συγκρότημα από τη Φθιώτιδα που παραμένει χωρίς νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις