«Έσπασε» το ρόδι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 21:48
UPD:21:51
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2022-23, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να επικρατεί με 2-1 του Λεβαδειακού στους «Ζωσιμάδες», για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έφτασε έτσι στους 4 βαθμούς ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στον έναν, έχοντας παίξει ως τώρα όλα τα παιχνίδια τους εκτός έδρας, καθώς το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς δεν ήταν έτοιμο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Ροσέρο από σέντρα του Μπιλμπάο. Ένα γκολ που έβγαλε άμεσα τους Βοιωτούς από την άμυνα, με αποτέλεσμα ένα ωραίο, επιθετικό  παιχνίδι και καλές φάσεις.

Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εκπληκτικό σουτ του Μουτίνιο εκτός περιοχής, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκαν πίεση.

Οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά ψάχνοντας εκ νέου το προβάδισμα, το οποίο τελικά βρήκαν στο 73ο λεπτό και μαζί τη νίκη, χάρις σε έναν από τους σταθερότερους και καλύτερους παίκτες τους, τον Εραμούσπε.

Στο χρονικό εκείνο σημείο από σέντρα του Ροσέρο ο Σταματελόπουλος πήρε την κεφαλιά και ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, που είχε βρεθεί στο δεύτερο δοκάρι, σκόραρε το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα (συνολικά τρία έχει ο ΠΑΣ) και υπογράφοντας την πρώτη νίκη της ομάδας του.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις