Αναβλήθηκε η 7η αγωνιστική στην Premier League

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 13:44
UPD:14:39
REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

Πλέον, είναι επίσημο: η Premier League αποφάσισε να αναβάλει αυτή την αγωνιστική (7η) του πρωταθλήματος μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Σε συνάντηση σήμερα το πρωί (9/9), οι σύλλογοι της Λίγκας απέτισαν φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄», αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

«Για να τιμήσουμε την εξαιρετική ζωή, την προσφορά της στο έθνος και από σεβασμό, η αγωνιστική της Premier League αυτού του Σαββατοκύριακου θα αναβληθεί, συμπεριλαμβανομένου του βραδινού αγώνα της Δευτέρας».

Ο Ρίτσαρντ Μάστερς, διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, δήλωσε: «Εμείς και οι σύλλογοί μας θα θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μακρά κι ακλόνητη υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας στη χώρα μας. Ως μακροβιότερος μονάρχης μας, ήταν έμπνευση κι αφήνει μια απίστευτη κληρονομιά μετά από μια ζωή αφοσίωσης».

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά θλιβερή στιγμή όχι μόνο για το έθνος, αλλά και για τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που την έχουν θαυμάσει και ενωνόμαστε με όλους όσοι θρηνούν για το θάνατό της».

Περαιτέρω ενημερώσεις για τους αγώνες της Premier League κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους θα δοθούν σε εύθετο χρόνο, κατέληξε η ανακοίνωση.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις