Καλαμάτα: Χειροπέδες για πορνογραφία ανηλίκων - ασελγείς πράξεις σε ανήλικες

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 12:03
UPD:14:19
ΕΛΑΣ
A- A A+

Για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικες, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων συνελήφθη χθες στην Αθήνα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας ένας 62χρονος.

Προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Ακολούθησε έρευνα, από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντος, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων τεσσάρων ανηλίκων κοριτσιών.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε, προχθές (7.9.2022) στην Αττική, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοαστικού υλικού ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις εν λόγω ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι cd, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο κάμερες, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης usb και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ διερευνάται το πλήρες εύρος της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή