Εμπιστοσύνη στις ντόπιες εταιρείες από την Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 14:50
UPD:15:23
FC Barcelona
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα «στοιχηματίζει» σε μια τοπική εταιρεία για να διευθύνει τα έργα του νέου «Καμπ Νου». Συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανέθεσε το εγχείρημα στην Torrella Engineering, μια εταιρεία που εδρεύει στην Τεράσα (Βαρκελώνη) και ειδικεύεται σε βιομηχανικά κτίρια.

Αυτό το γραφείο υπερίσχυσε της Nikken Sekkei, της ιαπωνικής εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό του μελλοντικού χώρου.

Η Torrella και η Nikken Sekkei θα συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτό το πρότζεκτ, αν και τώρα όλη η επίβλεψη θα γίνεται από την εταιρεία Egarense. Η απόφαση πρέπει να εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το έργο Espai Barça, προϋπολογισμού 1,5 δισ., έχει λάβει από τον Απρίλιο τη δημοτική άδεια για εργασίες στο γήπεδο και αναμένεται να είναι 100% έτοιμο έως το 2026-2027.

Το 2023-2024, η «Μπάρτσα» θα παίξει τους εντός έδρας αγώνες της στο Ολυμπιακό Στάδιο «Μόντζουϊκ», αφού πληρώσει από 15 έως 20 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο της Βαρκελώνης, ενώ από την επόμενη περίοδο θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη φυσική έδρα της, αλλά με την πληρότητα στο 50%.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις