Η Παραναένσε απέκλεισε την Παλμέιρας στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες

Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 12:15
UPD:15:24
REUTERS/AMANDA PEROBELLI

Copa Libertadores - Semi finals - Second Leg - Palmeiras v Athletico Paranaense - Allianz Parque, Sao Paulo, Brazil - September 6, 2022 Athletico Paranaense players celebrate after the match 

A- A A+

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, κάτοχος των δύο τελευταίων τίτλων, αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες από έναν άλλο βραζιλιάνικο σύλλογο, την Ατλέτικο Παραναένσε, με επικεφαλής τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.

Ηττημένος με 1-0 στον πρώτο αγώνα, ο σύλλογος του Σάο Πάουλο δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση για να φτάσει στον τρίτο συνεχόμενο τελικό και η ισοπαλία (2-2) ευνόησε τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 3΄ με τον διεθνή μέσο Γκουστάβο Σκάρπα, η Παλμέιρας -έμεινε με 10 στο ημίχρονο λόγω κόκκινης κάρτας- διπλασίασε με κεφαλιά του παραγουανού αμυντικού Γκουστάβο Γκόμες στις αρχές του β΄ ημιχρόνου.

Ανύπαρκτη στο πρώτο 45λεπτο και χωρίς τον Σκολάρι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, η Ατλέτικο φαινόταν καταδικασμένη αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση προς όφελός της σκοράροντας με τους Πάμπλο και Τεράνς.

Για τον σύλλογο της Κουριτίμπα αυτή είναι η δεύτερη πρόκριση στον τελικό του πιο διάσημου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου στο Γκουαγιακίλ (Εκουαδόρ).

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσα« Φλαμένγκο ή τους Αργεντινούς της Βελέζ Σάρσφιλντ, που θα αναμετρηθούν απόψε.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις