Ο Λαπόρτα αρνήθηκε στον Πικέ την αγορά του 24,5% των Barça Studios

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 20:56
UPD:20:57
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Τον Αύγουστο του 2022 η Μπαρτσελόνα ενεργοποίησε τη γνωστή ως «τέταρτη μόχλευση» και πούλησε το 24,5% των δικαιωμάτων των Barça Studios στην Orpheus Media, μια εταιρεία που διαχειρίζεται ο Χάουμε Ρούρες (συνιδρυτής της Mediapro), αφού πούλησε ένα αρχικό μερίδιο 24,5% στη Socios.

Αρκετές εταιρείες ήταν έτοιμες να αγοράσουν αυτό το περιουσιακό στοιχείο από το σύλλογο των «Μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Mundo Deportivo, επικαλούμενη το Radio Catalunya, μεταξύ των ενδιαφερομένων ήταν και ο Γεράρδ Πικέ, μέσω της Kosmos Holding.

Ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα, όμως, αρνήθηκε την πώληση αυτού του 24,5% των Barça Studios στον Πικέ, καθώς ενδεχόμενη αγορά αυτών των δικαιωμάτων από έναν εν ενεργεία παίκτη της ομάδας θα παραβίαζε τον κώδικα δεοντολογίας.

Μετά την αντίθεση του προέδρου των Καταλανών στην πώληση μέρους των δικαιωμάτων των Barça Studios στον Πικέ, οι διαπραγματεύσεις για μείωση των αποδοχών του διεθνή αμυντικού, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει παίξει η ομάδα του Τσάβι μέχρι στιγμής, έχουν παγώσει.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις