Κοζάνη: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε μεταφορά 52,5 κιλών χασίς - Δύο συλλήψεις

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 16:23
UPD:16:38
ΕΛΑΣ
A- A A+

Συνελήφθησαν χθες μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, δύο αλλοδαποί, 51χρονη και 31χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί, εντόπισαν σε περιοχή της Κοζάνης και στάθμευσαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 31χρονο. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν τρεις ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν συνολικά 51 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 52 κιλών και 495 γραμμαρίων.

ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, εντοπίστηκε και ελέγχθηκε σε περιοχή της Κοζάνης άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την 51χρονη, το οποίο προπορευόταν του οχήματος που μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες και λειτουργούσε ως προπομπός, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη μεταφορά τους.

ΕΛΑΣ

Συνολικά κατασχέθηκαν 52 κιλά και 495 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, πέντε κάρτες sim και 1.050 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή