Μπαπέ: Αυτό μου είπε ο Μακρόν κι έμεινα στην Παρί

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 15:00
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN

Paris St Germain's Kylian Mbappe and Paris St Germain president Nasser Al-Khelaifi pose with a shirt during the press conference 

A- A A+

«Για να είμαι ειλικρινής, καθώς είμαι νέος, ποτέ δεν περιορίστηκα στις φιλοδοξίες μου. Γιατί πάντα λέω ότι δεν υπάρχουν όρια»: έτσι έκανε «εισαγωγή» ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, σε αποκλειστική συνέντευξη στους New York Times που δημοσιεύεται σήμερα, ημέρα ντεμπούτου του Γάλλου άσου με την ομάδα του στη νέα διοργάνωση του UEFA Champions League.

Ο σταρ της πρωταθλήτριας Γαλλίας έθιξε διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στους NYT, στην οποία επανέλαβε τις φάσεις της καριέρας του, από την αγωνιστική «έκρηξη» με τη Μονακό μέχρι την Παρί, την άρνηση της πρότασης να πάει στη Μαδρίτη, την ανανέωση με τον παριζιάνικο σύλλογο, τον ρατσισμό και την αδυναμία του ποδοσφαίρου να τον εξαλείψει. 

Ο Μπαπέ κοιτάζει ήδη πολύ μπροστά, παρόλο που η καριέρα του μόλις έχει ξεκινήσει. Ο παίκτης έχει διάφορες επιχειρήσεις εκτός γηπέδου, έργα που τον ενδιαφέρουν πολύ: «Θέλω να είμαι κάτι περισσότερο από αυτό. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι αυτό είναι ήδη αρκετό, ότι πρέπει να επικεντρωθώ μόνο στο ποδόσφαιρο. Αλλά νομίζω ότι όχι. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει αλλάξει».

Στη συνέχεια, η εστίαση στράφηκε στο καλοκαίρι που μόλις πέρασε και στο ανανεωμένο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, που ταυτόχρονα σήμανε την παραίτηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια κατάσταση που απαιτούσε και την παρέμβαση του Γάλλου Προέδρου Μακρόν.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μιλούσα στον πρόεδρο για το μέλλον μου, για το μέλλον της καριέρας μου, οπότε είναι τρελό, πραγματικά τρελό. Μου είπε: "Θέλω να μείνεις. Δεν θέλω να φύγεις τώρα. Είσαι πολύ σημαντικός για τη χώρα". Όταν ο Πρόεδρος σού λέει κάτι τέτοιο, αυτό μετράει», υπογράμμισε ο Μπαπέ.

Το μέλλον του έχει ακόμη πολύ δρόμο, με τη Ρεάλ να παραμένει στο παρασκήνιο: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Η Ρεάλ; Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, αλλά φαίνεται ότι είναι το σπίτι μου ή κάτι τέτοιο».

Ωστόσο, υπάρχει και μια λύπη: «Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω λίγο είναι ότι μεγαλώνω ως άντρας τόσο γρήγορα. Ωστόσο, είναι η ζωή που πάντα ήθελα να έχω. Είναι μια διαφορετική ζωή. Αλλά όπως είπα, είμαι χαρούμενος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις