Η σεφ Ελένη Κουμαντάνου προτείνει: χοιρινό γλυκόξινο με γλυκό κουταλιού νεραντζάκι

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 11:03
A- A A+

 

Άλλη μια συνταγή από το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας και την σεφ Ελένη Κουμαντάνου, που συνδυάζει αλμυρό, γλυκό και βραβευμένα προϊόντα κορυφαίων παραγωγών.

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί έναν σημαντικό οδηγό γεύσης και ποιότητας που επιβραβεύει τα καλύτερα της ελληνικής γαστρονομίας, από προϊόντα και παραγωγούς, μέχρι εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καινοτόμες ιδέες σίτισης, βιβλία κ.ο.κ. Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε κάτω απ΄την παγκόσμια οικογένεια του brand της δράσης Action In Greece, με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ, τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης και global προώθησης της Sigma Media Group και πλέον βρίσκεται σε διαδικασίες γυρισμάτων και τελικού post production για τις συνταγές του Ανθολογίου, μια εκ των οποίων είναι και το χοιρινό γλυκόξινο με γλυκό κουταλιού νεραντζάκι, έμπνευσης και δημιουργίας της σεφ Ελένης Κουμαντάνου.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή