Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Φρέιζερ

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 16:29
UPD:16:33
INTIME SPORTS/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι για την ΑΕΚ ο Αμερικανός γκαρντ Τιμ Φρέιζερ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης υποδέχτηκαν τον ΝΒΑερ, ο οποίος είναι ο τρίτος ξένος που έφτασε στην Ελλάδα μετά τους Ακίλ Μίτσελ και Γιάνις Στρέλνιεκς. 

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ ΑΕΚ υπενθύμισε την προγραμματισμένη για αύριο (6/9, 20:00) κεντρική εκδήλωση του Σεπτεμβρίου μίας σειράς δράσεών της για τη Μικρασιατική Καταστροφή με τίτλο «1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης», η οποία θα λάβει χώρα στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.

Η ανακοίνωση: 

«Η ΑΕΚ ΒC υπενθυμίζει, ότι σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της συλλογικής συνείδησης για την εθνική τραγωδία, τη Μικρασιατική Καταστροφή, διοργανώνει τις δράσεις "1922-2022: Ημέρες Ιστορίας και Μνήμης", σε συνεργασία με τους Φίλους Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ και τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ (ΣΠΑΚ - ΑΕΚ).

Η ΑΕΚ BC προσκαλεί τους συνενωσίτες να παρευρεθούν αύριο (Τρίτη, 06/09, 20:00) στην πρώτη, στην κεντρική εκδήλωση του Σεπτεμβρίου, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Λεωφ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας, Νέα Φιλαδέλφεια), όπου θα δώσει το "παρών" και αντιπροσωπεία των αθλητών της "Βασίλισσας".

H Ημέρα θα είναι αφιερωμένη στον Έλληνα Πρόσφυγα, γι’ αυτό και τιμάται και η μνήμη του εκ Σαμψούντος πρόσφυγα, Στέλιου Σεραφείδη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η θυγατέρα του αειμνήστου θρυλικού αθλητή του Συλλόγου μας, Σοφία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις