Βόλος: Δύο τραυματίες από έκρηξη σε ψητοπωλείο - Στο Θριάσιο ο ένας

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 14:41
UPD:14:49
magnesianews
A- A A+

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ένας 54χρονος όταν στο ψητοπωλείο του στον Βόλο σημειώθηκε έκρηξη, μάλλον από φιάλη υγραερίου, τη στιγμή που γινόταν αλλαγή της φιάλης. Από την έκρηξη τραυματίσθηκε και ένας 35χρονος υπάλληλος, που υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί έκριναν ότι, λόγω των εγκαυμάτων, ο 54χρονος έπρεπε να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα, αφού η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στον λαιμό, στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο της κουζίνας και εκτιμάται ότι έγινε κατά τη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου από τον 54χρονο. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός του καταστήματος, κατέρρευσε και η βιτρίνα.

Στο σημείο έφτασαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού από την έκρηξη της φιάλης δεν προκλήθηκε πυρκαγιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή