Στο Κατάρ ο πρωθυπουργός

Δεν «ανοίγει τα χαρτιά» της η κυβέρνηση για Ολυμπιακή
Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008 15:37
A- A A+

Το πρόγραμμα του ταξιδιού του πρωθυπουργού στο Κατάρ ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος.

Όπως είπε, την Κυριακή ο κ. Καραμανλής θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα επιχειρηματιών, θα συναντηθεί με τον εμίρη του Κατάρ, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών και θα παρακαθήσει σε γεύμα προς τιμήν του. Το ίδιο βράδυ θα συναντηθεί με Ελληνες και Κυπρίους της περιοχής στη νέα ελληνική πρεσβεία, ενώ τη Δευτέρα θα επισκεφτεί εργοτάξια ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών.

Σε ό,τι αφορά τους υπουργούς που θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό, ο κ. Αντώναρος είπε ότι θα είναι η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Δούκας, ο οποίος θα υπογράψει συμφωνίες με την κυβέρνηση του Κατάρ. Όσο για τον αν θα μετάσχει και ο κ. Χατζηδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως δεν είναι σαφές ακόμη, ενώ για τον ίδιο, δεν το απέκλεισε.

Ερωτηθείς τέλος, αν στις συνομιλίες στο Κατάρ τεθεί και το θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο κ. Αντώναρος αρκέστηκε να πει πως υπάρχουν πολλά θέματα διμερούς χαρακτήρα και θέματα που αναφέρονται στις παραδοσιακές σχέσεις που έχει η χώρα μας με τον αραβικό κόσμο και τις χώρες του Κόλπου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή