Παίκτης του Ράσταβατς στην Βοϊβοντίνα ο Τσούμιτς

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 20:00
A- A A+

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Βοϊβοντίνα του Μίλαν Ράσταβατς πραγματοποίησε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νίκολα Τσούμιτς, με ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του να παραμένει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 23χρονος εξτρέμ από το Ουζίτσε είχε αγοραστεί από τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο του 2020, με τον ελληνικό σύλλογο να καταβάλει 500 χιλιάδες ευρώ στην Ραντνίσκι Νις και να τον αφήνει εκεί δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, ωστόσο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός τον Σεπτέμβρη στην Σπόρτινγκ Χιχόν, στην οποίαν αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια της Σεκούντα Ντιβιζιόν και του Κόπα Ντελ Ρέι.

Τότε η χρηματιστηριακή του αξία εκτοξεύτηκε, ωστόσο δεν έπεισε τον Πέδρο Μαρτίνς και δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Λουκέρνη, όπου και αγωνίστηκε σε 26 περιπτώσεις, βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές.

Επιστρέφοντας στον Πειραιά δεν έδειξε να εντάσσεται ποτέ στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ούτε και σε αυτά του Κάρλος Κορμπεράν. Έτσι, αποφασίστηκε η παραχώρησή του, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να διατηρεί ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Στα δυόμιση χρόνια που ανήκε στον Ολυμπιακό, ο Τσούμιτς δεν σημείωσε ούτε μία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις