Ποιος δρόμος της Αθήνας είναι ανάμεσα στους πιο cool του κόσμου;

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 10:46
A- A A+

 

Το Time Out αξιολόγησε και ξεχώρισε τους 33 πιο cool δρόμους του κόσμου και ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένας αγαπημένος μας από το κέντρο της Αθήνας.

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει το Street Life διαφόρων πόλεων παγκοσμίως, το περιοδικό Time Out ρώτησε 20 χιλιάδες ανθρώπους, μίλησε με ντόπιους ειδικούς και ξεχώρισε τους 33 πιο cool δρόμους του κόσμου, από άποψη φαγητού, διασκέδασης, πολιτισμού και κοινότητας.

Ανάμεσα σε αυτούς τους δρόμους βρέθηκε και η Κολοκοτρώνη του κέντρου της Αθήνας, στη 12η θέση, για την οποία το Time Out αναφέρει ότι είναι ένας δρόμος γεμάτος ανεξάρτητα μαγαζιά για διασκέδαση και φρέσκα resto-bar. «Ξεκινήστε από την πλατεία Κολοκοτρώνη, ρίξτε μια ματιά στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, που κάποτε ήταν το κτίριο της Βουλής και περιπλανηθείτε στην Αιόλου θαυμάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική. Κάντε μια στάση για ελληνική σαλάτα, μπέργκερ ή σουβλάκι με ινδικές επιρροές και “κατεβάστε” τα όλα με ούζο ή φρέντο καπουτσίνο . Έπειτα επισκεφτείτε καταστήματα με σανδάλια, βιβλία, τέχνη, κοσμήματα και vintage ρολόγια».

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή