Madrugada: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 17:28
UPD:17:28
A- A A+

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 24 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τους Νορβηγούς στη σκηνή θα ανέβει ένα «δικό μας» κορίτσι, την 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ (Amanda Tenfjord).

Όλες αυτές τις δεκαετίες, ένα φωτεινό μουσικό ουράνιο τόξο ενώνει την Ελλάδα με τη Νορβηγία, ένα τόξο λαμπερό, υπέροχα σαγηνευτικό, παντοτινά ανθεκτικό σαν τη μυθική γέφυρα «Bifröst», που – σύμφωνα με τη σκανδιναβική μυθολογία – είναι αυτή που συνδέει τη Γη με την Asgard, το μυθικό βασίλειο των θεών, που βρίσκεται στη μέση του κόσμου, ψηλά στον ουρανό.

THOMAS DASKALAKIS

Οι Madrugada, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, μαζί με την Αμάντα θα φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.

Εισιτήρια

Mετά από την επικαιροποίηση του αποτυπώματος των δομικών και τεχνικών στοιχείων της παραγωγής για την τελική διαθέσιμη έκταση της αρένας του Σταδίου, οι διοργανωτές ενημέρωσαν το κοινό ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα διατεθεί προς πώληση ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, ως εξής: Golden Arena (Standing): 85 ευρώ και Γενική είσοδος Αrena (standing): 55 ευρώ Τα εισιτήρια των κερκίδων συνεχίζουν να πωλούνται ως εξής: Vip A και VIP B: 85 ευρώ Κερκίδες γενική είσοδος: 38 ευρώ (έως 31 Αυγούστου) Από 1η Σεπτεμβρίου, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ.  

KNUT ÅSERUD

Δίκτυο viva

Ηλεκτρονικά: viva.gr

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots

(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public

Public on line: https://tickets.public.gr/music/madrugada/

Καταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι διοργανωτές συνιστούν στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

 

Προτεινόμενα για εσάς