O Πογκμπά, τα μάγια και η οικογενειακή διαμάχη

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 10:31
UPD:10:38
EPA/ALESSANDRO DI MARCO
A- A A+

Ο σταρ της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον αδελφό του, Ματίας, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε μάγια για να μην τραυματιστεί!

«Παρατηρώ ότι πολλοί άνθρωποι και μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη αποφασίσει ότι τα λόγια του Πολ είναι η απόλυτη αλήθεια χωρίς καν να το ελέγξουν. Ναι, το ξέρω, κάποιοι γελούν με την αλήθεια, λόγω του ότι είναι φανατικοί με τον Μεγάλο Πολ Πογκμπά, και για άλλους υπάρχει μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει σημασία. Εκεί πραγματικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την εκούσια τύφλωση» είπε αρχικά και συνέχισε:


'«Όσα λέει ο Πολ έχουν σκοπό να σπιλώσουν με λάσπη το όνομά μου. Ο κόσμος θυμώνει και με κατηγορεί για προδοσία χωρίς να ξέρει τίποτα. Εάν ο μεγάλος αδερφός αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια επειδή κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του ή την ελευθερία του λόγω του ότι ο μικρός αδερφός τον θέλει είτε νεκρό είτε στη φυλακή, τότε ο μικρός δεν είναι που έχει προδώσει τον μεγάλο αδερφό!


Ο μόνος τρόπος να επιβιώσω είναι να αποκαλύψω τα ψέματά του και την απάτη του. Γι' αυτό αποκάλυψα τη μαγεία του, γιατί αυτό που έχει σημασία εδώ δεν είναι αν έπιασε ή όχι ή αν το πιστεύεις ή όχι, αλλά δείχνει την κακία του ατόμου, επειδή αυτές οι πρακτικές είναι για να κάνεις κακό πράγματα, στόχος είναι βλάψουν.

Ο Πολ αρνήθηκε ότι καταφεύγει σε μάγους. Γιατί λοιπόν στους ερευνητές το παραδέχθηκε; Ο Πογκμπά είπε στην αστυνομία ότι είχε ήδη πληρώσει έναν μάγο από το περιβάλλον του για να τον προστατεύει από τραυματισμούς και για να προστατευτεί από τραυματισμούς χρειάζεται να πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε αυτόν τον μάγο όλα αυτά τα χρόνια. Και οι ανακριτές και οι Αρχές μπορούν εύκολα να το επαληθεύσουν αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις