Σούπερ Παναιτωλικός, νίκησε 3-1 τον Άρη

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 21:12
UPD:21:17
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε 3-1 τον Άρη στο Αγρίνιο και πήρε το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς. Πρωταγωνιστής για τον «Τίτορμο», ο Ντουάρτε που έκανε σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 15' άνοιξε το σκορ. Μετά από ωραία μπαλιά του Ντίας, ο Σενγκέλια από δεξιά πάτησε στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Κουέστα για το 1-0. Η... απάντηση του Άρη, όμως, ήταν άμεση. Με τον κορυφαίο του παίκτη, τον Πάλμα, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 21'. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα πέρασε τον Κορνέλιους και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Οι γηπεδούχοι, πάντως, θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλόρες βρήκε στο δοκάρι στο 34'.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης απείλησε με τον Ιτούρμπε που σούταρε πάνω στον Ανέστη αλλά ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που στο 63' έκανε το 2-1. Ο Καρέλης με κεφαλιά προ κενής εστίας έβαλε μπροστά και πάλι τα «καναρίνια» ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Έλληνας φορ πέρασε τον Κουέστα αλλά σούταρε άουτ! Στο 70' έχασε ακόμη ένα τετ-α-τετ για να... καθαρίσει το ματς, καθώς έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Ότι δεν έκανε ο Καρέλης, το έκανε ο Νταγκό στο 77'. Μετά από σέντρα του Ντουάρτε, ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 3-1, τιμώρησε τα αμυντικά λάθη των «κιτρίνων» και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για τον Παναιτωλικό που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντίας στο 93'.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις